7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Нюкасъл – Уулвс 09 декември 2018

Нюкасъл има колебания от най-различен характер. Тимът не разгръща най-добрия си футбол, не разполага с почти никаква класа, а освен това има и изобилие от контузени състезатели.

В лазарета са Кенеди, Хейдън, Стери, Дъмет, Дарлоу и Лежун. С наказание е Шар, който получи червен картон миналия кръг. Трите поредни триумфа за „свраките“ ги измъкнаха от зоната на изпадащите и благодарение на тях изживяха много хубави дни. Завърнаха се към пораженията след като бяха размазани от Уест Хям и то като домакини с 0:3, а седмица след това изкопчиха точка от визитата си на Евертън.

Нюкасъл въобще не трябва да бъде критикуван на фона на случващото се в отбора. Уулвс изненада не кой да е, а Челси, справяйки се с лондонския си съперник с 2:1 в междинния кръг след като в предходните 6 кръга нямаше нито една победа.

Макар да нямат някакви кой знае какви контузии, „вълците“ няма да се впуснат в непрестанни атаки. Играта им ще е базирана на подобряването на защитата и за първи път от дълго време насам ще им се получи. Головете в това съперничество ще са страшно малко.

Прогноза: Под 2,5 гола @ 1.70 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации