8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Нюрнберг – Карлсруе: футболни прогнози и анализ

Нюрнберг – Карлсруе
Втора Бундеслига, Германия
Начало: петък, 31 март 2017 г., 19:30 ч.

Карлсруе имат добра възможност да се възползват от слабата форма на Нюрнберг и да се опитат да спечелят ценни три точки, които да ги измъкнат от дъното на таблицата.

Макар и на последно място, гостите изостават само с три точки от спасителната черта и още в петък вечер ще могат да си поемат глътка въздух при добро стечение на обстоятелствата.

Нюрнберг

Напоследък домакините имат сериозни проблеми с ефективността си. Футболистите на Майкъл Кьолнер вкараха едва един гол за последните пет кръга, което се очертава като един сериозен проблем.

Засега отбора се намира на 10-та позиция от състезаващите се във Втора Бундеслига 18 отбора, но съвсем скоро може да се окаже опасно близо до днешния си съперник и като нищо да изпадне.

Карлсруе

След назначението на Мирко Сломка за старши треньор през зимната пауза, отбора има надежди да оцелее този сезон. Бившият наставник на Шалке 04 и Хамбургер притежава необходимия опит да измъкне отбора, а и играчите демонстрираха промяна, след като успяха да се наложат над 4-тия в таблицата Хановер.

Прогноза:

Въпреки, че Карлсруе могат да се похвалят със скорошна победа над 4-тия в лигата, не трябва да забравяме, че в същото време губят твърде лесно и от отбори намиращи се в съседство с тях. Последните два кръга гостите загубиха, като не успяха да вкарат нито един гол, ситуация, сходна като тази при Нюрнберг.

[maxbutton id=“25″ ]

В първия мач от сезона, Нюрнберг се наложи без проблеми с 0-3 като гости на Карслруе, но днес ситуацията е коренно различна. Нюрнберг все още не са притиснати „до стената“ и вероятно ще се пречупят дори и у дома. Гостите нямат никакво намерение да изпаднат от втория ешалон на германския футбол и ще победят макар и минимално. Опцията под 2,5 гола също приемлив вариант за залог!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации