10.6 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Олимпиакос – Астана, 20 окт 2016, Лига Европа Група В

Олимпиакос посреща Астана в двубой от третия кръг на група „В“ от турнира Лига Европа. Мачът е в четвъртък, 20 октомври, от 22:05 часа българско време в Пиреус.

Гръцкият тим записа победа и загуба в първите си два мача в група „В“ и е на второ място, докато Астана има само точка и е на третата позиция. Лидер в група В е кипърския АПОЕЛ с пълен актив от точки, а Йънг Бойс имат само точка и са на 4-ата позиция.

ОлимпиакосОлимпиакос допусна изненадваща загуба на собствен терен с 0:1 от АПОЕЛ във втория кръг и така остана с три точки в актива си след успеха над Йънг Бойс с минимален резултат като гост. След поражението от кипърския тим, Олимпиакос разби АЕК с 3:0 в дербито, след което надигра и Панионис с 2:0. Тимът е лидер в Суперлигата в Гърция с актив от 12 точки, с две повече от преследвачите Панатинайкос и АЕК. Олимпиакос се цели в първите две позиции в груповата фаза на Лига Европа, така че единствено успехът ги устройва в този мач.

АстанаАстана е много близо до шампионската титла в Казахстан, след като има аванс от три точки пред втория Кайрат и мач по-малко. Въпреки, че те загубиха именно от основния опонент за титлата през уикенда, те остават с добър аванс на върха.

В Лига Европа Астана загуби в първия кръг с 1:2 от АПОЕЛ, а след това не успя да победи швейцарския Йънг Бойс след 0:0 у дома. Тимът на Станимир Стоилов може би няма да осъществи нова приказка в Европа, но и участие в групите на втория по-сила турнир на Стария континент не е никак малко.

Надали отборът на Олимпиакос ще си позволи втора поредна издънка у дома в Лига Европа. Те ще бъдат амбицирани да спечелят трите точки, докато техният съперник няма големи шансове в тази група след слабите резултати в началото. Очаквам гръцкият тим да запише убедителен успех и да притисне лидера АПОЕЛ.

Прогноза: Хендикап 0-1 @ 2.05 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации