7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Осасуна – Еспаньол, прогноза

В четвъртък /22 септември 2016г./ от 21:00ч. на  „Естадио Ел Садар“ в Памплона местният Осасуна посреща Еспаньол в среща от петия кръг на испанската Примера дивисион. Двата отбора са сред петте състава в Ла Лига, които все още нямат победа в първенството и именно към това ще се стреми всеки един от тези два съперника в този двубой. Победа за Осасуна се приема на коефициент от  3,00, равенството е 3,20, а ставката за успех на гостите от Еспаньол е 2,50.

След завръщането на Осасуна в испанската Примера дивисион след две годишно отсъствие, всички в тима са в очакване на първа победа в първенството от близо две години и половина. Тимът от Памплона стартира този сезон слабо с две равенства срещу  Малага 1:1 и  Селта Виго 0:0, а между тях записа две поражения от Реал Сосиедад 0:2 и от Реал Мадрид с 2:5. Но въпреки тези не задоволителни резултати възпитаниците Енрике Мартин  се готвят за първи успех през сезона, а отделно от това горещите фенове на тима със сигурност ще подпомогнат Осасуна и ще дадат допълнителен стимул на играчите. Сред контузените са защитникът Хавиер Флано и халфовете Антонио Фаусто и Горан Чуашич.

Еспаньол също като своя опонент записа две равенства  и две загуби и все още чака своята първата победа през новия сезон в Примера дивисион. Каталунците направиха хиксове срещу Реал Сосиедад 1:1 и Малага 2:2, и отстъпиха на доста по – класните отбори на Реал Мадрид с 0:2 и Севиля 4:6. Еспаньол спечели за последно при гостуване в Ла Лига преди точно седем месеца, като и сега задачата им изглежда доста трудна. Голямата звезда на тима Пабло Пиати няма да може да вземе участие в този двубой поради травма.

Еспаньол спечели само веднъж срещу Осасуна за последните седем директни срещи и затова нашите очаквания са за успех на тима от Памплона.

Прогноза Осасуна – Еспаньол: Осасуна @ 3,00 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации