7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Осиек – ЦСКА Прогноза 01.08.2019

Осиек пристигна в столицата и изнесе един приличен двубой, но в края на краищата загуби като при този резултат е на втори план за класирането. Въпреки това при тази разлика от едва един гол между двата тима, просто ще е пресилено да се каже, че крайният победител е предизвестен.

При това положение хърватите със сигурност имат леко изоставане, но при определени обстоятелства могат много бързо да обърнат статуквото. Един ранен гол в тяхна полза ще е в състояние тотално да рестартира случващото се в съперничеството. ЦСКА-София не демонстрира никак добър футбол и въпреки това спечели.

Малко по-късно „червените“ се наложиха по същия начин срещу Славия като успяха да сътворят някакъв чудодеен обрат в мач, в който играта на тима въобще не вървеше, головите положения за него бяха страшно малко, а в крайна сметка се поздрави с пълния комплект от точки след като се възползва от една безумна грешка на Велковски в отбраната на „белите“.

ЦСКА-София най-накрая ще се съвземе от амока, в който изпадна и ще демонстрира чувствително по-добър футбол от този от началото на сезона. Петрович е човек, който е отлично запознат с атмосферата както на стадиона, така и в самия отбор Осиек след като кариерата му тръгна точно от него.

Пак без да блести и без да изумява, ЦСКА-София ще се измъкне от ситуацията и ще си тръгне непобеден от Хърватия.

Прогноза: 2Х @ 2.05 в Betano

FT: 1-0 (губи)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации