14.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Палермо – Лацио (29.09 22:00)

Понеделник вечер от 22:00 часа Палермо посреща на своя „Стадио Ренцо Барбера“ Лацио в мач от 5-тия кръг на Серия А.

Домакините успяха да се върнат в Серия А след само прекаран сезон в долната дивизия. До този пети кръг обаче, Палермо не успя да запише нито една победа и с актив от 3 точки заема 16-та позиция във временното класиране. Цели три равенства направиха Палермо и една загуба. Равенствата бяха срещу Сампдория, Интер и Наполи, а поражението дойде от отбора на Верона. Като се има предвид отборите, срещу които се изправиха „сицилианци“ то представянето им е съвсем приемливо. Джузепе Якини няма контузени или наказани играчи.

Лацио не са на много по различно ниво от днешния си съперник. „Орлите“ определено разочароват от старта новия сезон своите привърженици, като в последния кръг успяха да получат третата си загуба за изминалите само 4 кръга. Отбора е с равен брой точки с Палермо, но имат само една победа, която дойде над Чезена с 3-0 на своя „Олимпико“. Забелязват се пропуски в играта на отбора на всяка една позиция. Все пак Стефано Пиоли разполага с добри играчи и като цяло състава на „орлите“ от миналия сезон се запази.

Един от двата отбора ще спечели този мач и вероятно редът е на Палермо. Палермо са в малко по-добра форма, домакини са и ще надделеят над Лацио макар и с минимална преднина.

Прогноза Палермо – Лацио: победа за Палермо (2,90 коефициент)

*двубоя Палермо – Лацио можете да проследите онлайн, на живо в сайта на Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации