5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Палермо – Лацио, Серия А, неделя – 27 ноември

Палермо и Лацио излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 27.11.2016г. (неделя) от 13:30 часа българско време на стадио Ренцо Барбера, а главен съдия на мача ще бъде Марко Гуида.

Палермо загуби гостуването си на Болоня с 3:1 преди седмица. Това бе 6-та поредна загуба за орлите в Серия А, която ги оставя на предпоследното 19-то място в класирането с актив от 6 точки. Момчетата на Роберто де Зерби ще имат трудната задача да спрат пропадането срещу силния тим на Лацио.

Освен всичко друго в лагера на Палермо има сериозни проблеми с контузени футболисти. Джанкарло Гонзалес, Александър Трайковски, Норберт Балох, Слободан Райкович и Карлос Ембало пропускат домакинството на Лацио заради различни травми. Така треньора Роберто де Зерби ще трябва доста да обмисли стартовия си състав. В него за съжаление не се очаква да попадне българина Ивайло Чочев.

Лацио спечели с 3:1 срещу Дженоа преди седмица. Така орлите продължават своя полет в Серия А, който ги изкачи на 4-то място в класирането с актив от 25 точки. Момчетата на Симоне Индзаги нямат загуба в първенството в последните си 8 мача и пристигат като огромен фаворит на Ренцо Барбера.

Освен добрата серия, в лагера на Лацио хубавите новини са свързани и с липсата на контузени футболисти. Единствения с травма е вратаря Федерико Маркети, който ще бъде заменен под рамката от Томас Стракоша. Симоне Индзаги отново ще заложи на офанзивна схема на игра с трима в атака, като с оглед добрата си форма без алтернатива в предни позиции са Балде Кейта, Фелипе Андерсон и Чиро Имобиле.

Палермо се нуждае от точки, тъй като стола на треньора Роберто де Зерби се клати. Домакините обаче са трагични на своя Ренцо Барбера, където нямат спечелена точка в 6-те си срещи досега през сезона. Лацио има амбиции за Топ 4, с оглед на което гостуването на Палермо попада в графата „задължителни за печелене“.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Лацио @ 1.62 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации