9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Пари Сен Жармен – Селтик (22.11.2017)

ПСЖ посреща Селтик на “Парк де Пренс” в среща от група B на Шампионската лига.

ПСЖ е убедителен лидер в групата, имайки перфектен актив от 12 точки до момента. Нещо повече, отборът на Унай Емери все още няма и допуснат гол във вече четири поредни срещи. Головата разлика на парижани е впечатляваща – 17:0. Би било истинска сензация, ако френският тим не успее да завърши на първо място в групата.

Шампионска лига: Пари Сен Жармен - СелтикМеждувременно Селтик е фаворит за третото място в групата след победата си над прекия конкурент Андерлехт. Шотландците имат три точки и би трябвало да си осигурят участие в Лига Европа, освен ако не се стигне до крайно изненадващ развой на събитията.

ПСЖ видимо повиши нивото си след лятната селекция. Парижани подписаха с имена като Неймар, Дани Алвес и Килиан Мбапе, което сериозно подсили тима. Отборът на Емери доминира както на домашна, така и на европейска сцена. С изявите си до момента ПСЖ доказва, че този път е съвсем реален конкурент за трофея, а не просто такъв на хартия. В момента те изглеждат наистина стряскащо и играят отличен футбол.

Селтик също усетиха от първа ръка силата на ПСЖ. Двубоят в Глазгоу не завърши никак добре за “детелините”, които бяха пометени с 0:5 от французите пред собствена публика. Тогава атакуващото трио на ПСЖ се развихри, като всички измежду Неймар, Единсон Кавани и Килиан Мбапе успяха да се разпишат. Очакванията са сега френският гранд да предложи ново шоу на феновете си на “Парк де Пренс”.

Колкото до Селтик, целта пред шотландците остава третото място и класиране в Лига Европа. В последния кръг на турнира Селтик приема Андерлехт у дома, като именно тогава се очаква те да подпечатат визите си за втория по сила турнир на континента. Надали Брендън Роджърс възлага някакви надежди на срещата в Париж. Целта пред Селтик най-вероятно е просто да се представи достойно.

Прогноза: Двата отбора да отбележат гол – НЕ @ 1.80 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации