5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Пари Сен Жармен ще стартира с победа гостуването си на Каен

В петък вечер от 21:45 часа един срещу друг излизат отборите на Каен и Пари Сен Жармен. Двата тима ще дадат старта на петия кръг в лигата, а двубоя на стадион „Мишел д’ Орнано“ ще се излъчва на живо в сайта на букмейкъра Efbet.com. Парижани започнаха новия сезон по шампионски, но след изминалите два кръга отбора се препъна и спечели само една точка. Каен от друга страна записаха две победи и две загуби, като успехите им дойдоха у дома, а като гости не успяха да спечелят и точка.

Каен е типичен средняк във френската Лига 1, като в предходната кампания малко не им достигна за да се класират до място даващо право на участие в Лига Европа. Отбора играе традиционно силно мачовете си у дома, докато далеч от своя „Мишел д’ Орнано“ изпитва сериозни затруднения.

За предстоящото домакинство на Пари Сен Жармен, старши треньора Патрис Гаранд има известни проблеми, тъй като контузени му остават няколко от добрите футболисти в лицето на Делпласе, Рюле, Луиш, Дабо и Войсен. Срещу Пари Сен Жармен отбора няма добри спомени и само за миналия сезон във вратата на Каен паднаха цели девет гола от двата мача между тях.

Пари Сен Жармен както казахме намали малко темпото. В Лига 1 не успяха да победят Сент Етиен в изминалия кръг, а по-рано през седмицата спечелиха само една точка при домакинството си на Арсенал в групите на Шампионска лига. Все още е много рано за да правим някакви заключения, но определено играта им досега е под всякаква критика.

В петък малко или много ще има някаква умора в гостите, но тя едва ли ще им попречи да спечелят това гостуване. Каен е удобен съперник да наваксат малко изгубени точки, а и като цяло нямат проблеми с контузен или наказани футболисти, единствено аут остават Курзава и Орие.

Футболни прогнози за Каен – Пари Сен Жармен:

  • Над 2,5 гола при коефициент 1.75 Efbet
  • Победа за Пари Сен Жармен при коефициент 1.50 Efbet

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации