12.3 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Перуджа – Беневенто, Серия Б промоция, плейофи – полуфинал

Перуджа – Беневенто
Серия Б, Италия – Плейоф за промоция
Начало: Вторник, 30 май 2017 г.

Сензационния сезон за гостите от Беневенто продължава, след като надиграха Перуджа в първата среща от полуфиналите за промоция в Серия А. Подценени в ролята на аутсайдер, Беневенто успяха да излъжат опитния Перуджа с 1-0 и вторник вечер отбора може да направи решаваща крачка към финала, където ще ги очаква Фрозиноне или Капри.

Перуджа като домакини получават позицията на фаворит в този мач, но дали това е така срещу един отбор, който няма какво да губи. Перуджа финишираха сезона на 4-то място в таблицата, но трябва да отбележим, че в последните няколко месеца не бяха никак убедителни у дома.

Беневенто приключиха кампанията плътно зад Перуджа, с равен брой точки, но по-лоша голова разлика. Като гости спечелиха в пет от мачовете през сезона, шест пъти завършиха наравно и понесоха 10 загуби. Така погледната статистиката не изглежда добре за Беневенто, но не трябва да забравяме, че отбора просто не трябва да губи този мач.

Победата на Беневенто над Перужда в първия мач от полуфиналите за промоция в Серия А е реално първата им победа над този съперник. През изминалия сезон двата отбора завършиха наравно в първия им сблъсък на Stadio Ciro Vigorito, а в дома на Перуджа – Стадио Ренато Кури победител бяха домакините с 3-1.

[maxbutton id=“27″ ]

Победата на Беневенто с 1-0 в първия мач може би не изглежда достатъчна, но в действителност това е точно така! Беневенто са от типа отбори, който може да задържи подобен резултат дори и като гости и ще продължат напред към финала!

Прогноза: Равенство няма залог Беневенто @ 3.00 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации