12.3 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Пескара – Лацио

Пескара – Лацио
Серия А – Италия
Неделя, 05 февруари, 2017
Стадион – „Адриатико“

Пескара посреща Лацио в мач от 23-ия кръг на италианската Серия „А“. Двубоят е на 5 февруари, неделя, от 16:00 часа на стадион „Адриатико“.

Домакините са на последно място във временното класиране с актив от 9 точки след 1 победа, 6 равенства и 15 загуби от началото на сезона. Гостите от Рим пък са пети с 40 пункта и имат 12 успеха, 4 ремита и 6 поражения в първите 22 кръга.

Пескара не може да намери верния път към победата вече 20 поредни мача. След успеха им във втория кръг над Сасуоло с 3:0 като гост, те не съумяват да стигнат до трите точки.

Тимът на Масимо Одо е в серия от четири поредни поражения и ако загуби и това домакинство, то може да се счита за почти сигурен изпадащ. Пескара допусна поражение от Фиорентина с 1:2 в сряда в отложен мач, а преди това отстъпи на Интер (0:3), Сасуоло (1:3) и Наполи (1;3). За последно те спечелиха точка като гост на Палермо при равенството 1:1 на 22 декември.

В средата на седмицата Лацио се класира на полуфинал в турнира за Купата на Италия, след като победи Интер насред Милано с 2:1. Така „орлите“ сложиха край на неприятната серия от две поредни загуби.

Те загубиха изненадващо от Киево с 0:1 миналия кръг и така бяха изместени от четвъртата позиция. Изоставането им от четвъртия Интер е две точки, а зона Шампионска лига е на пет пункта. Лацио има добри шансове да се завърне в най-комерсиалния европейски клубен турнир през следващия сезон, но ако искат подобно нещо, нямат право на грешка срещу отбори като Пескара.

Лацио спечели с 3:0 през първия полусезон на „Стадио Олимпико“. Двата отбора са се срещали още два пъти на ниво Серия „А“ като отново „орлите“ бяха победители. Смятам, че възпитаниците на Симоне Индзаги ще запишат четвърти пореден успех срещу този съперник и ще вземат пълния комплект от точки в тази среща.

Прогноза: 2 при 1.60 коеф. в Efbet

Регистрирай нова сметка в Efbet – гледай футбол на живо, залагай на спорт онлайн, вземи до 100 лева бонус за първия ти депозит и до 100% бонус върху печалбата при залози на срещи от водещите Европейски първенства! Регистрирай се още сега >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации