6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Пирин – Локомотив (Г.Оряховица), прогноза (05.08.2016)

Пирин е домакин на Локомотив (Горна Оряховица) в среща от втория кръг на Първа професионална лига в България. Двубоя на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград ще се изиграе днес от 21:15 часа.

След загубата от Черно Море в първия кръг, Пирин ще трябва задължително да спечели това домакинство срещу новака в елита – Локомотив Горна Оряховица. Трябва да отбележим, че този мач ще е отново домакинство за „орлетата“ и последните нямат право на грешка.

Очаква се старши треньора Стефан Генов да направи някой промени в титулярната единадесеторка, за да не се повтори случая с Черно Море. Основните проблеми на Пирин бяха в защитата, където се очакват и промените. Там днес, в центъра на отбраната ще видим Александре Ханс, както и Илия Димитров, който се подвизава в Благоевград под наем от Левски.

Новаците в елита, пък ще се опитат да продължат с добрия старт в шампионата. След равенството с Нефтохимик, отбора пристига в Благоевград за минимум точката.

Двата отбора се познават изключително добре и са изиграли един срещу друг 16 мача в „А“ група, като доминиращ в победите макар и с малко е отбора на Локомотив.

Днес обаче Пирин едва ли ще допусне втора поредна грешка у дома и ще победи макар и с малко Локомотив.

Прогноза: Победа за Пирин @ 1,90 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации