14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Пирин – Черно море, прогноза (31-07)

Пирин Благоевград е домакин на Черно море Варна в мач от първия кръг на Първа Професионална Лига. Срещата е на 31 юли (неделя) от 21.15 часа на стадион „Христо Ботев“.

Двата отбора поставиха началото и на миналия сезон в Благоевград като тогава завършиха при резултат 1:1. Любопитен факт е, че винаги когато Пирин е стартирал с мач срещу „моряците“, е оставал в елита. Така бе и през миналата кампания и остава да видим дали традицията ще се запази, но това ще стане ясно чак в края на месец май догодина.

Домакините от Пирин ще бъдат с нов старши-треньор в лицето на Стефан Генов. Той замени на поста Наджи Шенсой, който остави добри впечатления с работата си през миналия сезон и успя да спаси благоевградчани от изпадане, но бе освободен.

„Орлетата“ се разделиха с двама основни футболисти – Маркиньос и Даниел Генов.  В тима обаче бяха привлечени двама чужденци – Александре Ханс и Кристиян Кощрна. И двамата играят в защита и се очаква отбраната на Пирин да е много по-стабилна през този сезон. Последното ново попълнение на тима пък е Илия Димитров, който бе преотстъпен от Левски.

Освен нападателя на „сините“, в атака „зелените“ се подсилиха и с Владислав Златинов, който има богат опит в елитната ни дивизия.  В последната си контрола Пирин загуби от гръцкия Ксанти с 0:1, а преди това победи друг тим от южната ни съседка – Платаняс с 2:1.

Тимът на Черно море разочарова през миналата кампания и финишира във втората половина на таблицата, което доведе и до раздялата с Никола Спасов. Неговият пост зае Георги Иванов – Гонзо, който за втори път ще бъде начело на „моряците“.

Черно море се раздели с куп футболисти, включително основни играчи като Матиас Курьор, Симеон Райков, Стенио, Марк Клок, Георги Китанов и Борислав Стойчев. На „Тича“ дойдоха куп нови играчи – Даниел Златков, Александър Цветков  и Георги Андонов, Иван Коконов Марек Кузма, Уго Секо и Ондрей Сукуп. В последната си проверка преди старта на сезона Черно море победи Черноморец Балчик с 2:1.

Отборът на Пирин трябва да бъде по-добре сработен, тъй като не се раздели с толкова много играчи, колкото своя съперник. Титулярният състав на „орлетата“ е почти същия, докато в лагера на гостите има много промени. Поради тази причина смятам, че домакините имат сили да спечелят този мач.

ПРОГНОЗА: 1 @ 2.80 КОЕФИЦИЕНТ 100 лева бонус Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации