Обосновани футболни прогнози за Вашия заложен фиш в компаниите за онлайн залози  efbet и Efbet. Футболните прогнози са подбрани от програмата в събота, 15 декември 2018 от най-интересните футболни първенства. Мачовете са подходящи за акумулатор (комбо) залог заедно с комбинация от „Избор на Деня“. Тук няма ниски коефициенти, в нашите подбрани футболни прогнози целим високи ставки и големи печалби!

Валядолид – Атлетико Мадрид: Прогноза Х (3.40)

Валядолид има шансове да спечели нещо от предстоящото домакинство на Атлетико Мадрид, а основата на тази прогноза са последните 4 гостувания на „дюшекчийте“ в Ла Лига, от които отбора не успя да спечели нито едно.

Фулъм – Уест Хям: Прогноза 2 (2.50)

Клаудио Раниери успя да спечели само веднъж начело на Фулъм, което е крайно недостатъчно отбора да се отлепи от дъното. В последния кръг „котиджърс“ загубиха при визитата си на Олд Трафорд с 4-1 и тази загуба няма как да не се отрази върху играта им. В същото време Уест Хям напипаха верния ритъм и са в серия от три победи, вкарвайки по три гола във всяка една от тях. Големия брой контузени играчи е единствената причина „чуковете“ да не спечелят в този мач, но лазарета не е пълен от вчера и шансовете на гостите са сериозни!