Обосновани футболни прогнози за Вашия заложен фиш в компаниите за онлайн залози  efbet и Efbet. Футболните прогнози са подбрани от програмата в сряда, 26 декември 2018 от най-интересните футболни първенства. Мачовете са подходящи за акумулатор (комбо) залог заедно с комбинация от „Избор на Деня“. Тук няма ниски коефициенти, в нашите подбрани футболни прогнози целим високи ставки и големи печалби!

Аталанта – Ювентус: Прогноза ТР 1-2 (8.50)

Още преди седмица Макс Алегри обяви, че Кристияно Роналдо няма да вземе участие в последните три мача на Юве за 2018 година. Това автоматично изключва нападателя от предстоящия мач, а за неговото място ще се борят Дъглас Коста и Федерико Бернардески. Липсата на Роналдо едва ли ще се отрази сериозно върху играта на гостите, след като „старата госпожа“ е с 16 победи в изминалите 17 мача от първенството и едноличен лидер с 8 точки аванс пред преследващия ги Наполи. Аталанта със сигурност ще се бори за точката в този мач, след като допусна тежка загуба от Дженоа в изминалия кръг. Защитниците Рафаел и Хосе Луис са наказани, а Мартен де Рон е с контузия, но и за тримата има подходящи заместници. Аталанта играе стабилно у дома и ще затрудни шампиона, като най-подходящ завършек за този мач остава резултата 1-2.

Тотнъм – Борнемут: Прогноза Под 2,5 (2.75)

Тотнъм се приближи само на две точки от Ман Сити, след като записа зрелищен успех над Евертън с 2-6, с което регистрира 4-та поредна победа във Висшата Лига. Междувременно „Черешките“ спечелиха само два от последните осем мача в първенството, губейки в останалите шест, а последните три гостувания за Борнемут завършиха със загуба. Гостите не успяха дори да се разпишат в последните си три визити срещу Тотнъм, но на Boxing Day стават чудеса и ще се опитат да измъкнат положителен резултат от този мач. „Шпорите“ имат доста хора в лазарета и няма да е изненада, ако този мач не премине линията от Под 2,5 гола!