Обосновани футболни прогнози за Вашия заложен фиш в компаниите за онлайн залози  efbet и Efbet. Футболните прогнози са подбрани от програмата в събота, 29 декември 2018 от най-интересните футболни първенства. Мачовете са подходящи за акумулатор (комбо) залог заедно с комбинация от „Избор на Деня“. Тук няма ниски коефициенти, в нашите подбрани футболни прогнози целим високи ставки и големи печалби!

Ливърпул – Арсенал: Прогноза -1.5 АХ 1 (2.20)

Ливърпул се утвърдиха с шест точки аванс на върха, след като бяха безпогрешни на Боксинг Дей срещу Нюкасъл, разгромявайки ги с 4-0. Тази победа е осма поред за възпитаниците на Юрген Клоп, а спечелване на предстоящото домакинство ще е важна крачка по пътя на „червените“ към титлата. Остава въпроса, дали „мърсисайдци“ ще съумеят да запишат добри резултати срещу Арсенал и Ман Сити в следващите два кръга. Статистиката срещу Арсенал показва три победи и две равенства за Ливърпул в последните пет мача, а „топчийте“ нямат победа над Пуул в последните седем сблъсъка. Последния мач по-между им завърши с 1-1 на Емирейтс, но на Анфийлд резултата определено ще бъде различен! Ливърпул е единствения отбор без загуба в лигата и сме сигурни, че ще приключи така и 2018 година!

Наполи – Болоня: Прогноза -2.5 АХ 1 (2.75)

Наполи не успя да се възползва от грешния ход на Ювентус, допускайки загуба като гости на Интер с 1-0. С тази загуба „небесносините“ изостават с цели 9 точки от лидера Ювентус, разлика която вече трудно биха преодоляли. Болоня нямат победа над Наполи тук от 2013 година насам, а последните им четири гостувания завършиха с поражения с разлика от най-малко два гола. Гостите спечелиха за последно в края на септември тази кампания и резултата от играта им ги поставя в опасната зона, от която трудно ще се измъкнат до края на годината. Имайки предвид, че селекцията на Карло Анчелоти може да се похвали с второто най-добро нападение у дома, Болоня не ги очаква нищо различно от разгром!

За актуални коефициенти посетете efbet, където ще можете да гледате на живо срещата между Наполи и Болоня!