14.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Под 2.5 гола в двубоя между Нюкасъл и Манчестър Юнайтед

Нюкасъл приема Манчестър Юнайтед на Сейнт Джеймсис Парк в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя е с начален час 21:45 часа във вторник – 12.01.2016г., а главен съдия на мача ще бъде Майк Дийн.

Нюкасъл загуби гостуването си на Арсенал с 1:0 в последния кръг. Така свраките записаха трето поредно поражение, което ги оставя в зоната на изпадащите – 18 място с актив от 17 точки. Освен загубите, Нюкасъл показа и сериозни проблеми в атака, като не успя да отбележи нито един гол във въпросните двубои. Така напрежението отново превзема Сейнт Джеймсис Парк и Стив Макларън, чието бъдеще начело на свраките изглежда доста несигурно. Трябва да отбележим и факта, че бившия наставник на Англия има и огромни проблеми с контузени футболисти. Двубоя с Манчестър Юнайтед заради различни травми пропускат Габриел Обертан, Тим Курл, Стивън Тейлър, Папис Сисе, Къртис Гууд, Майкъл Уилямсън и Върнан Анита. Под въпрос за двубоя пък е Джак Колбак, но шансовете му да се възстанови навреме изглеждат добри. В атака Стив Макларън отново ще заложи на дуета Айозе Перез и Александър Митрович, които ще бъдат подпомагани от задна позиция от голмайстора на отбора – Жоржиньо Вайналдум.

Манчестър Юнайтед прекъсна лошата серия от резултати с победа над Суонзи в предишния кръг с 2:1. След успеха над лебедите, момчетата на Луис Ван Гаал се намират на 5-то място с актив от 33 точки. Срещу Нюкасъл, червените дяволи ще търсят нов успех, който евентуално да ги доближи до лидерите в класирането и да върне шансовете на отбора за спечелване на титлата във Висшата лига. Мемфис Депай показа добра форма в мача на Манчестър Юнайтед от турнира за купата на Футболната Асоциация през уикенда и няма да е изненадващо ако Луис Ван Гаал заложи на него на Сейнт Джеймсис Парк в титулярния състав. С леки травми и под въпрос за мача с Нюкасъл са Бастиан Швайнщайгер, Морган Шнайдерлен и Фил Джоунс. Трайно контузени в лагера на Манчестър Юнайтед са Люк Шоу, Антонио Валенсия, Маркос Рохо и Ник Пауъл. Младия Джеси Лингард се завърна в игра след като излекува травма, но вероятно ще остане на резервната скамейка в този мач и ще чака шанс за изява след почивката.

Двата отбора не могат да се похвалят с добра форма напоследък. В мачовете на Манчестър Юнайтед през сезона виждаме доста рядко попадения. Като добавим и факта, че атаката на Нюкасъл не се е разписвала в 3 поредни двубоя от Висшата Лига, опцията за под 2.5 гола в двубоя на Сейнт Джеймсис Парк изглежда доста апетитна.

Прогноза Нюкасъл – Манчестър Юнайтед: Под 2.5 гола@ 1.75 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации