5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Под 2.5 гола в полуфинала между Рединг и Арсенал

Рединг и Арсенал излизат на Уембли в първия полуфинал от турнира за купата на английската Футболна Асоциация. Двубоя е с начален час 19:20 часа в събота – 18.04.2015г. Един от двата тима ще си осигури класиране за финала където ще срещне победителя от двубоя между Астън Вила и Ливърпул.

Рединг на практика отдавна е насочил усилията си изцяло в този турнир. Кралските поданици са във втората половина на класирането в Чемпиъншип без шансове за много по-предно класиране. В двубоя на Рединг срещу Борнемут през седмица, Стив Кларк даде почивка на много свои основни футболисти. Сега обаче всички ще бъдат на линия за полуфинала с Арсенал. Нападателя Павел Погребняк е с контузия и е под въпрос за двубоя. Други проблеми пред Стив Кларк няма и той ще може да използва оптималния си състав.

Арсенал записа 8-ма поредна победа във всички турнири срещу Бърнли с 1:0 миналия уикенд. Въпреки това артилеристите остават далеч зад лидера Челси и ФА Къп си остава единствения шанс за трофей през сезона. С приближаването на края на сезона, Арсенал подобри много формата си. Това като че ли се дължи и на малкото проблеми, които Арсен Венгер има с контузени състезатели. Двубоя с Рединг пропускат единствено халфовете Алекс Окслейд Чембърлейн и Микел Артета. Матю Дебюши се завръща след като се възстанови от травма в рамото си и вероятно ще замени неопитния Ектор Белерин на десния бек на отбраната на Арсенал. С оглед добрата форма на отбора си, Арсен Венгер едва ли ще прави сериозни размествания в стартовия си състав.

Отбора на Рединг със сигурност ще действа доста дефанзивно на Уембли и ще се опита да запази нулевия резултат на Уембли възможно най-дълго. С оглед на това очакваме тактическо надиграване, в което Арсенал ще трябва да се бори с доста сгъстена защита, която ще предложи мениджъра на кралските поданици Стив Кларк. Затова и нискорезултатен полуфинал между Рединг и Арсенал едва ли ще е изненада.

Прогноза Рединг – Арсенал: под 2.5 гола @ 2.50 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации