5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Под 2,5 гола на Фиорентина – Милан

В най – интересният мач от програмата на 6 – ия кръг в италианската Серия А един срещу друг се изправят отборите на Фиорентина и Милан. Дербито на стадион „Артемио Франки“ ще стартира в 21:45ч. в неделя 25 септември 2016 год. Двата отбора са на приливи  и отливи от началото на сезона и все още са далеч от най – силните си дни, като все още не могат да направят дълга победна серия в шампионата. Росонерите спечелиха само два пъти срещу „виолетовите“ за последните 10 директни срещи. Като и сега световните букмейкъри отреждат по – високи шансове на Фиорентина, като коефициента за тяхна победа е  2,30, равенството е 3,10, а успех на Милан се равнява на коефициент от 3,40.

Фиорентина се намира на 10 – то място със седем спечелени точки до момента в Серия А. След загубата от Ювентус в първия кръг от сезона, виолетовите записаха две победи и два хикса. През миналия уикенд беше надигран у дома тима на Рома, но през седмицата тима отново не бе убедителен и стигна само до 2:2 срещу Удинезе. Матиас Весино и Давиде Астори са с контузии в техния лагер. Наставникът Паоло Соуса отново ще заложи на любимата си схема 3-5-2, като в предни позиции ще видим Кума Бабакар и Федерико Бернардески, който отново ще бъде предпочетен пред Никола Калинич. В халфовата линия отнова ще действат Хрвойе Милич, Милан Бадел, Борха Валеро и Карлос Санчес.

Милан заема 6 – то място в калчото с актив от 9 точки, дошли след три победи и две поражения. Росонерите също като своя съперник не може да навлезе в дълга победна серия и след един успех идва негативен резултат. Именно това ще се опита да промени новия наставник на тима Винченцо Монтела. Милан успя да спечели последните си две срещи срещу Сампдория с 1:0, а през седмицата беше надигран и Лацио с 2:0 у дома. Тези два мача със суха мрежа дават известно самочувствие у играчите на Монтела, но те не трябва да забравят че срещу тях ще имат един доста солиден и сработен състав. Контузии продължават да лекуват Андреа Бертолачи, Хосе Соса, Кристиян Сапата и  Матиас Фернандес. На върха на атаката за росонерите ще видим двамата голмайстори на тима – Карлос Бака и Мбайе Нианг, които демонстрират с всеки изминал мач завиден синхрон помежду си и до тях ще действа испанското крило Сусо. Зад тях ще играят Бонавентура, Монтоливо и Куцка.

Прогноза Фиорентина – Милан: под 2,5 гола @ 1,75 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации