9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Положението в Реал Мадрид е притеснително

След последните изключително слаби мачове на Реал Мадрид, и „наглото“ отношение на старши треньора на клуба Жозе Моуриньо, се наблюдава сериозен отлив от фенове.

Реал Мадрид вече загуби всички шансове за титлата, като остави Барселона и Атлетико Мадрид да ги поведат съответно с 16 и 7 точки. Последния мач на кралския клуб отново завърши по катастрофален за тях начин, след като не успяха да надиграят Малага и допуснаха само за 4 минути да им вкарат цели два гола.

Феновете вече недоволстват и дори се е наложило рязка промяна в цената на билетите на Бернабеу, защото стадиона може и да остане сравнително празен. С цели 50% отстъпка ще се продават билетите за следващия мач на Реал на шести януари срещу 7-мия Реал Сосиедад.

Във връзка с това испанското издание „Марка“ пусна интересна анкета с въпроса: Да бъде ли уволнен Жозе Моуриньо?, отговора на над 80% от включилите се не вярвам да Ви изненадва и той е Да! След назрелите скандали между „специалния“ и титулярния вратар Икер Касияс ситуацията още повече е наженена и скоро може би ще се случи нещо.

Освен това една от от най-големите звезди в клуба – Кристиано Роналдо също иска да напусне отбора, което никак не е странно. Португалеца иска колкото може по-скоро да се завърне в Манчестър Юнайтед, където се чувстваше може би най-добре, и откъдето именно Реал Мадрид го закупиха преди повече от три години за рекордната тогава сума от над 80 милиона евро.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации