17.8 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Полша – Словакия, Група Е Евро 2020

Полша
14 ЮНИ | 19:00

Полша беше на секунди от нов голям провал след като изоставаше в резултата при влизането в продължението на контролата с Исландия. В крайна сметка в заключителните секунди намери път към противниковата врата и стигна до равенството. Този обаче се оказа третият пореден двубой без записана победа за тях.

Словакия не е опонент, който да разполага с подобна класа. Това ще позволи още от началните минути на полската селекция да вземе контрол върху случващото се на терена.

След стабилно представяне в квалификациите и солидни усилия в Лигата на Нациите, очакванията към „орлите“ определено са високи.

Полша записа осем победи в изминалите 10 квалификационни мача и завърши с шест точки по-малко от Австрия. Демонстрира стабилна игра в защита, допускайки само пет гола. Робърт Левандовски е основна фигура в нападението на клуба. Острието на Байерн Мюнхен регистрира шест гола в квалификационната фаза.

Словакия финишира на трето място в своята група, непосредстсвено след тимовете на Хърватска и Уелс, и след като си спечелиха плейофите.

Селекционера Щефан Таркович няма сериозен опит с ръководството на клуба на подобен форум, макар че резултатите от директните сблъсъци срещу Полша показват равностойна игра.

Под 2,5 гола може да комбинирате и с победа на Полша.

Залози на живо

Словакия
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации