6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Порто – Ювентус, прогноза Шампионска лига, 1/8 финал (22.02.)

В двубой от осминафиналите в Шампионска лига един срещу друг излизат – Порто и Ювентус. Първата среща между двата тима ще се проведе в сряда, 22 февруари, от 21:45 часа българско време на Ещадио До Драгао.

Порто спечели през уикенда срещу Тондела с 4:0. Така драконите имат 6 поредни победи в португалското първенство, които ги доближиха на 1 точка от лидера Бенфика. Сега обаче, момчетата на Нуно Санто трябва да се настроят към Шампионска Лига, където имат тежък съперник в лицето на италианския шампион.

В лагера на Порто нямат никакви кадрови проблеми преди сблъсъка в сряда вечер. Андре Силва и Фелипе трябва да внимават защото висят с картони и може да пропуснат реванша в Торино. През този сезон драконите залагат на 4-1-3-2 в Шампионската Лига и Нуно Санто едва ли ще изневери на тази схема. В предни позиции, защитата на съперника ще тормозят Андре Силва и Диего Жота.

Ювентус спечели с 4:1 домакинството си на Палермо в петък вечер. Това бе 6-та поредна победа за бианконерите в Серия А, която запазва аванса им от 7 точки на върха в класирането. Голямата цел през този сезон пред момчетата на Макс Алегри и компания е Шампионската Лига, а старта на елиминациите ще бъде даден на негостоприемния стадион в Порто.

Джорджо Киелини и Андреа Бардзали са под въпрос за двубоя заради травми, като все пак се очаква първия да бъде вдигнат на крака и да си партнира с Леонардо Бонучи. Макс Алегри ще продължи да залага на 4-2-3-1, като Стефан Лихтщайнер ще запази мястото си на десния бек за сметка на Дани Алвеш. Марио Манджукич пропусна мача с Палермо, но сега се завръща в състава на Старата госпожа и ще действа в новата си роля на ляво крило. В средата на терена ще стартират Сами Кедира и Миралем Пянич, а Клаудио Маркизио ще остане резерва. Пауло Дибала пък ще действа в ролята на плеймейкър зад Гонзало Игуаин.

Порто навлезе в добра форма и подкрепян от своите фенове ще бъде много мотивиран в тази среща. Ювентус играе трудно в Португалия и не вярваме да постигне нещо повече от точка на Ещадио До Драгао.

acae4079ebce smallПорто – Ювентусphoto
Стадион: „До Драгао“, Порто
Начало: 22 февруари 2017, 21:45 часа
Главен съдия: Феликс Брих (Германия)
Прогноза: Порто или Равенство
Коефициент: 1.62 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации