6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Прогноза: Португалия – Дания

Водачите в Група I на квалификациите за Европейското първенство по футбол 2016 – Португалия и Дания излизат един срещу друг в предпоследен кръг от фазата. Преди този двубой Португалия заема първото място с актив от 15 точки, спечелени след загуба в първия кръг на квалификациите и пет поредни победи, а гостуващия тим на Дания е втори с три точки по-малко от своя съперник, но пък с мач повече.

Португалия има положителен успех над Дания, като последните две срещи между тях завършиха с победа на Кристиано Роналдо и компания. Днес отново домакините са фаворити, макар че коефициента за тяхната победа е сравнително висок – 1,70 – 1,80, докато за „червения динамит“ ставката надхвърля 5,00.

Португалия са много близо до класиране на очаквания през 2016 турнир във Франция, но не трябва да правят каквито и да било експерименти, защото потенциалната възможност да не се класират все пак съществува. При загуба от Дания и Сърбия, Португалия лесно може да остане на трето място, а първото и второ място да заемат тимовете на Албания и Дания. Това е малко вероятно, но все пак възможността е налице.

Както казахме, Португалия са в страхотна серия от пет поредни победи и в предстоящия мач имат нуждата от само точка за да си гарантират участието на първенството догодина. Селекционера Сантош ще заложи на Роналдо в атакуващ план, като заедно с него ще видим и останалите звезди в тима – Тиаго, Нани, Силва и Дани.

За гостите от Дания това е последна среща от квалификациите и тяхната съдба ще се реши днес. Участието им в турнира зависи изцяло от този мач, тъй като плътно зад тях остават Албания, които са освен с точка по-малко от тях и ще играят още един кръг. Само и единствено победата на ръководения от Мартен Олсен тим ще им гарантира посещение във Франция, но за целта ще трябва доста да се потрудят, а резултатите от последните няколко срещи говорят за сериозен спад в играта им. Все пак Олсен няма никакви проблеми в кадрови план, като в игра дори се завръща и Кристиян Ериксен.

Очакваме интересна среща, която изправя два сериозни съперника – среща, която ще се реши най-вероятно само с един гол!

Прогноза Португалия – Дания: Под 2,5 гола @ 1,66 коефициент

Португалия – Дания
Квалификации за Евро 2016 – Групова фаза
08 октомври 2015г, 21:45 часа
Стадион: Мунисипал де Брага, Брага

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации