5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Португалия – Чили, полуфинал (28 юни 2017) прогноза

Португалия – Чили
Полуфинал, Купа на конфедерациите
Начало: сряда, 28 юни 2017 г., 21:00 часа

Дойде време и за първата среща от полуфиналите за Купата на конфедерациите. Още след като станаха ясни участниците в двете групи бе повече от ясно, кои отбори ще успеят да стигнат до тази фаза.

Изненади не липсваха в мачовете, но крайния резултат изпрати най-влиятелните отбори да спорят за място на финала – Португалия, Чили, Германия и Мексико.

Португалия се класираха до този полуфинал без напрежение, като в последната среща си гарантираха участието с изразителна победа над Нова Зеландия с 4-0. Тази победа на Португалия е вече пета поредна за отбора, а в изминалите 10 мача „мореплавателите“ загубиха само веднъж. Кристияно Роналдо се разписа с два гола в турнира до този момент, а още пет гола нанизаха неговите съотборници.

Чили се класираха на косъм, след като победиха в първия кръг от груповата фаза Камерун, а след това записаха две равенства срещу Австралия и Германия. Въпреки всичко представянето им ги постави на второ място, което ги изпраща директно срещу Португалия.

Основните проблеми на Чили са в защитата, както и в спорното представяне на звездите в отбора – Артуро Видал и Алексис Санчес. За последните пет мача Чили спечелиха само веднъж, и Португалия ще им е първия сериозен съперник от доста време насам.

Португалия и Чили нямат голяма история. Първата им среща датира през 1928 година, когато Португалия печелят с 4-2, а единствената друга среща е от 2011 година, когато в приятелска контрола отборите завършват наравно.

Въпреки всичко Чили е шампионски отбор и няма да допусне лесно загуба в този мач. Португалия едва ли ще успеят да се справят лесно с този съперник и равенството в този мач изглежда логичен резултат!

Прогноза: X @ 3.25 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации