16.9 C
Ню Йорк
петък, май 17, 2024

Buy now

Права колонка двоен залог от късните мачове в неделя

bwin бонус 222 лв от БългарияПасош Ферейра – Фамаликао

Португалският футболен елит започва, а този двубой между Пасош Ферейра и Фамаликао ще има какво да предложи.

Много силно бяха игрите на Пасош в последното издание на първенството, като си заслужи и участие в новия турнир „Лига на конференциите“. Точно в него преди броени дни същият тим размаза Ларне с 4:0 и вече гледа към следващата фаза.

Между двата си двубоя с него има откриване на първенството с домакинство на Фамаликао, който не вкарва често, но в този случай като нищо ще го стори. Има достатъчно класа в нападенията на тези тимове, най-вече в това на домакините, за реализиране на два гола в спора.

Прогноза: Над 1,5 гола @ 1.50


ФКСБ – Газ метан Медиаш

ФКСБ определено е сред двата фаворита за титлата в страната. Единствено Клуж изглежда като отбор, който е способен да го спре в похода му.

Това съперничество с Газ метан следва да бъде много, много лесно и да бъде спечелено без ни най-малки затруднения. Няма да е точно така, тъй като опонентът залага на петима бранители, а точно тази формация е много неудобна за ФКСБ.

Макар да има известно игрово преимущество, тимът няма да създаде особено голям брой голови положения, като и самите голове ще останат малко.

Прогноза: Под 2,5 гола @ 1.90

- Реклама -

Последни публикации