9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Права колонка футболни прогнози за днес – 23 ное 2016

След като само един гол ни лиши от 100% успех на вчерашните прогнози днес се надяваме успеха да е сигурен. Ето ги и прогнозите:

Наполи – Динамо Киев
Прогноза: 1 @ 1.44

Една от малкото причини да не потърсим по-изразителна победа за неаполитанци е отсъствието на Аркадиуш Милик – водещият им стрелец през тази кампания. Тъкмо преоткриваше най-добрата си форма и дойде една ужасяваща травма в коляното, която ще го задържи извън терените за немалко време. В двоен удар за Наполи се превърна и контузията на друг ключов нападател – Габиадини. Омаломощен в предни позиции, тимът ще трябва да насочи всичките си очаквания за осигуряването на головете срещу Динамо Киев на Инсиние. Точно той ще е големият герой при липсата на споменатите двама и ще прати с широк размах Наполи към 1/8 финалите.

Бешикташ – Бенфика
Прогноза: двата тима да реализират @ 1.91

На старта на групата португалците срещаха неистови трудности с опазването на мрежата си. Бързо обаче осъзнаха, че записването на добри резултати минава до голяма степен и през подобряването на отбраната. Всичките им усилия в тази насока бяха ознаменувани с две последователни чисти мрежи в ШЛ – и двете срещу Динамо Киев. Тези 6 точки дадоха нов живот на португалците и ги изкачиха до първото място в групата. Бешикташ си остава единственият непобеден тим в групата и въпреки това е на точка от върха като има не един, а цели два опонента пред себе си. Турският тим може да направи паметна крачка към излизането от групата ако грабне и трите точки срещу Бенфика. Отбелязвайки слабата отбрана на домакините, това е малко вероятно. И този спор няма да мине без съществено количество голове.

Борусия М‘Гладбах – Манчестър Сити
Прогноза: 2 (-1АХ) @ 2.30

Нова нестандартна прогноза, с която очакваме възраждане на „гражданите“. Безумните им грешки през последния месец се натрупват лавинообразно и започват да тежат както в битката за титлата във Висшата лига, така и за тази с Барселона в „Шампионска лига“. Англичаните загубиха Венсан Компани, който напусна принудително последната битка в Премиършип. Въпреки това травмата му не е кой знае колко съществена. Става на въпрос за контузия в главата, която е почти отшумяла, но Гуардиола може да предпочете да не рискува здравето на Компани (което е много по-възможно). Делф е другият липсващ за „гражданите“, които и без него ще покорят „Борусия парк“ и то със стил.

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации