15.7 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Премиершип: Тотнъм – Уест Бромич (25-04)

Тотнъм ще продължи битката за титлата в Англия на 25 април, когато посреща Уест Бромич в мач от 35-ия кръг на първенството. Двубоят на „Уайт Харт Лейн“ е с начален час 22:00.

Тотнъм е в супер форма, записвайки победи с голова разлика 7-0 в последните си два мача. След като прегази Манчестър Юнайтед на родна земя с 3:0, те пътуваха до Британия Стейдиъм и изковаха по най-лесния начин успеха над Стоук с 4:0. Деле Али и Хари Кейн вкараха по два-гола за „шпорите“, които се доближиха на пет точки до лидера Лестър. Хари Кейн е просто неудържим в последните срещи, неговата невероятна серия го изкачи на върха в класацията при голмайсторите с 24 гола. Младият нападател ще води атаката и срещу Уест Бромич, и ако той продължи с невероятното си представяне, победата на домакините на практика е сигурна. Деле Али е едно от откритията на сезона, с 10 гола и 9 асистенции на името си, а Кристиан Ериксен осигурява необходимата подкрепа в средата на терена, с 12 асистенции на сметката си. Тимът на Почетино записа пет победи в последните си шест мача на собствен терен и те се считат за фаворити в предстоящия мач, така че всичко друго освен успех за тях ще бъде изненада.

След загубата срещу Арсенал с 0:2 в средата на седмицата, Уест Бромич отново ще гостува в Лондон като  задачата им е много трудна – посещение на втория във временното класиране. „Дроздовете“ нямат успех в пет поредни мача в първенството като спечелиха само една точка в тях.  Причината за слабата игра на тима се крие в лошата форма на нападателите. Саломон Рондон се разписа за последно срещу Манчестър Юнайтед, докато Саидо Бераиньо няма попадение от февруари.  Възпитаниците на Тони Пулис са на 10 точки от зоната на изпадащите и на практика си осигуриха оставането в елита, което може би играе роля за спада във формата им. Все пак срещу Тотнъм те трябва да се опитат да демонстрират по-добро лице и ако не друго да затруднят своя съперник. Те се справиха добре в последните си три визити на „Уайт Харт Лейн“, спечелвайки веднъж, а в останалите случаи двубоите завършиха наравно.

Като се има предвид обаче сегашната форма на двата отбора, то трудно може да очакваме, че Уест Бромич ще продължи с положителната си серия на този стадион. Хари Кейн вкара осем гола в последните шест мача в първенството и очаквам да поведе „шпорите“ към пореден успех, с който да останат в борбата за титлата.

Прогноза Тотнъм – Уест Бромич: П/П К/Р Тотнъм @ 1,65 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации