22.5 C
Ню Йорк
неделя, май 19, 2024

Buy now

Престън – Арсенал (07 яну 2017) прогноза, ФА Къп

Престън и Арсенал излизат един срещу друг в среща от третия кръг в турнира за ФА Къп. Двубоя ще се изиграе на 07.01.2017г. (събота) от 19:30 часа българско време на стадион Дийпдейл, а главен съдия на мача ще бъде Робърт Мадли.

Престън спечели с 1:0 гостуването си на Бъртън Албиън в понеделник. Момчетата на Саймън Грейсън се намират в средата на таблицата в Чемпиъншип сравнително далеч от зоната за плейофи. С оглед на това Престън ще хвърли всичко в мача с Арсенал, който реално може да осмисли сезона за снежнобелите.

Джърмейн Бекфорд ще изтърпи третия си от общо 4 мача наказание, които получи. В негово отсъствие, Саймън Грейсън ще заложи на Еоин Дойл и Саймън Макиенок на върха на атаката. Калъм Уудс и Джон Уелш са контузени и пропускат мача. Престън ще заложи на здрава защита, с която ще се опита да изненада много по-класният си противник.

Арсенал стигна до равенство 3:3 при гостуването си на Борнемут. Артилеристите наваксаха изоставане от 3 гола и стигнаха до точка на Дийн Корт, която обаче ги оставя далеч от лидерите в класирането. Арсенал няма право на подценяване в мача срещу Престън, тъй като може да се лиши от единствения реален шанс за трофей през тази година.

Преди гостуването на Дийпдел в лагера на артилеристите имат сериозни кадрови проблеми. Заради травми, мача пропускат Санти Касорла, Чуба Акпом, Матийо Дебюши, Яя Саного, Пер Мертезакер, Дани Уелбек и Киерън Гибс. Месут Йозил пък страда от вирусно заболяване и е под въпрос. Тио Уолкот, Ектор Белерин, Франсис Коклен и Лоран Кошчелни също имат болежки и за тяхното участие също ще се решава в последния момент. Мохамед Елнени пък ще участва в турнира за Купата на Африканските нации и отпътува за родината си. На вратата, Арсен Венгер ще заложи на Давид Оспина, а Петър Чех ще получи почивка.

Арсенал показа сериозни проблеми в защитата си, която се пропука много здраво в последния мач. От друга страна артилеристите имат сериозна офанзивна мощ. Проблемите на артилеристите в отбрана ни карат да смятаме, че Престън има какво да ни покаже на Дийпдейл и е много вероятно да видим доста гола в двубоя между двата отбора в събота вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола @ 1.57 Efbet.com

- Реклама -

Последни публикации