5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Албания – Македония (05-септ-16)

Националните отбори по футбол на Албания и Македония излизат един срещу друг в мач от квалификациите за Мондиал 2018 в Русия. Двубоя между Албания и Македония е в понеделник, 05 септември, от 21:45 часа българско време. Албания и Македония попаднаха в група G на квалификациите, където ще трябва да се преборят със сериозната конкуренция на отбори като Испания, Италия, Изреал и Лихтенщайн.

Албания дебютираха тази година на Европейското първенство по футбол във Франция, като дори успяха да спечелят срещу коравия тим на Румъния, и в същото време доста изпотиха отборите на Швейцария и Франция.

Македония са по-слабия тим от двата. В състава на съседите ни има много малко качествени футболисти, което за мен изключва възможността да спечелят и едно гостуване тази кампания, но не изключвам възможността у дома да спечелят няколко точки. За справка през миналата кампания те загубиха в осем от изиграните десет мача, а далеч у дома имат само една победа.

Албания са отбор притежаващ много добре изградена защитна линия, като тактиката им е до поведат в резултата и да го запазят до края в тяхна полза. Обикновено печелят срещите си с минимална преднина, а и като цяло не допускат голове, като буди сериозен интерес коефициента от 1.75 за тяхната победа, но пък от друга страна опцията под 2,5 гола говори красноречиво за очакванията на букмейкърите, като тя е не повече от 1,40 коефициент.

Футболни прогнози за Албания – Македония:

  • Победа за Албания при 1,75 коефициент Efbet
  • Под 2,5 гола при 1,40 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации