5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Албания – Мароко (31-авг-16)

Отборите на Албания и Мароко играят днес в приятелска среща. Двубоя започва точно в 21:30 часа българско време и ще се излъчва пряко в ефира на телевизии AlbaniaSuper Sport 2/HD и SuperSport Kosova 2/HD. Това е първа среща между Албания и Мароко, който до този момент не са се изправяли един срещу друг.

Албания записаха първото си участие на Европейското първенство по футбол тази година във Франция. Отбора се падна в тежката група на домакините, но се представи достойно, имайки предвид възможностите на отбора и опита му на подобни форуми. Албания спечелиха единствено срещу Румъния, докато от Франция и Швейцария инкасираха поражения. След този приятелски мач с Мароко, Албания ще играят първата си среща от квалификациите за предстоящото Световното първенство по футбол. Като домакини, отбора се представя сравнително добре и едва ли ще е проблем за тях да победят Мароко. 

Мароко вече са класирани за груповата фаза на квалификациите за Световното първенство, които ще стартират през октомври месец. Отбора участва в груповата фаза на турнира за Купата на африканските нации и след няколко дена ще играе срещу Сао Томе, но този мач е без значение за отбора, тъй като те вече са на първо място в своята група. По последна информация, Мароко ще пристигне за двубоя без всичките си титуляри, като ще се даде шанс на дебютантите в клуба.

Както казахме по-горе Албания са стабилен домакин и няма да е грешка ако ги изберем за победител, макар и при приятелските мачове да е трудно подобно прогнозиране. Мароко почти сигурно няма да играят в оптимален състав, което издига Албания като абсолютен фаворит!

Футболни прогнози за Албания – Мароко:

  • Победа за Албания – 2,50 коефициент Efbet
  • Под 2,5 гола – 1,45 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации