13.7 C
Ню Йорк
събота, май 4, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Аякс – ПСВ Айндховен

Аякс Амстердам приема на своя „Амстердам Арена“ отбора на ПСВ Айндховен.

Двубоя е от третия кръг на сезон 2014/2015 от холандската Ередивизия, и е едно от големите дербита. Към момента преди този мач ПСВ, Аякс, Цволе и Грьонинген са с пълен актив от точки и оглавяват временното класиране. Срещата между Аякс и ПСВ ще е мач номер 48 между тях, като гостите от ПСВ имат статистическо предимство с пет победи повече над настоящият си съперник. На стадиона на Аякс обаче, ситуацията е коренно различна, като домакините тук имат сериозно предимство.

През сезон 2013/2014 година ПСВ Айндховен и Аякс си разделиха по една победа. Първо ПСВ надиграха тотално съперника си с резулат 4-0, а след това Аякс си го върна, макар и с минималното 1-0. Аякс успяха да завършат и на първо място в изминалия сезон, като оставиха далеч зад себе си днешния си съперник.

През лятото, отбора на ПСВ направи няколко сериозни кадрови промени, който едва днес ще си проличат дали са били добре подбрани. Отбора нямаше сериозен съперник до настоящия момент като победи Вилем II и Нак Бреда, но впечатление прави, че и в двата мача не успя да запази суха вратата си. В последния мач топ триото на отбора – Вайнаудъм, Локадия и Депай се представиха отлично, като на тях ще се разчита и в днешния мач.

Аякс срещна през първите два кръга Витес и АЗ Алкмаар, като с пъривте игра у дома и победи с 4-1, а след това надигра без проблеми АЗ като гости с 1-3. Отбора бе подсилен нападателят Ласе Шоне, който е основно действащо лице и голмайстор до момента.

Аякс и ПСВ разполагат с достатъчно добри играчи, който ще ни доставят едно истинско футболно дерби, подкрепено с поне 3 гола!

Прогноза Аякс – ПСВ: Над 2,5 гола @ 1,57 Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации