9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борусия Дортмунд – Хамбургер, прогноза

Седмия кръг от Бундеслигата изправя един срещу друг Борусия Дортмунд и Хамбургер. И двата отбора се намират в долната половина на таблицата, и ако за Хамбургер това е закономерно, то позицията на Борусия Дортмунд там е не малка изненада.

Борусия Дортмунд

Ако вземем предвид играта на Борусия Дортмунд в Шампионска лига, то кризата в отбора следва отдавна да е преминала. Време е отбора да започне да се изкачва във временното класиране, тъй като до настоящия момент позицията им е изненада за всички, а именно 12-то място със седем точки. Все пак не трябва да забравяме факта, че и след като победиха Арсенал в по предходния етап на Шампионска лига, в Германия не им се случи нищо хубаво и не успяха да спечелят нито един от последните три мача, сред които бе и поражението от Шалке. По рано през седмицата в Шампионска лига, срещу Андерлехт, Борусия Дортмунд показа страхотен футбол и спечелиха лесно с 3-0. В лигата на богатите вече са с актив от шест точки и могат да се концентрират малко и към Бундеслигата. Ситуацията с контузените и наказани играчи не се е променила, но засега Клоп успява да се справи по някакъв начин, като сменя често играчите с цел да се избегне умората в тях.

Хамбургер

Хамбургер продължават да са закотвени на дъното, без нито една победа. В последния кръг срещу Айнтрахт Франкфурт се очакваше от тях да победят, но единственото което направиха е да отбележат първия си за сезона гол и да загубят в последните минути с 2-1 от гостуващият Айнтрах. Съперник като Борусия Дортмунд е най-малкото от което се нуждаят на този етап, но пък както изненадаха Байерн Мюнхен с равенство, защо да не се опитат да постигнат това и тук. Действително в последния кръг Хамбургер игра по-добре от Айнтрахт, въпреки че загуби. Зинбауер остави Дикмайър на резервната скамейка и пусна на негово място Клебер, който обаче не се отличи с нищо. Мюлер продължава да е контузен, и единствената добра новина е завръщането на Ван дер Ваарт.

Борусия Дортмунд – Хамбургер прогноза:

Букмейкърите малко са прекалили с оценката си за Борусия Дортмунд и коефициента от едва 1,33 за тяхната победа. Победата на Хамбургер в никакъв случай не може да се оценява с коефициент от над 8,00. Най-сигурно обаче остава опцията и двата отбора да отбележат гол, която се предлага при коефициенти от 1,66 до 1,70.

Прогноза: Гол/Гол (1,66 Efbet)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации