19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Дармщат 98 – Хамбургер

Дармщат 98 и Хамбургер ще приключат съботната програма от Бундеслигата. Двата отбора излизат един срещу друг на стадион „Мерк-Щадион ам Бьоленфалтор“ от 19:30 часа българско време. Във временното класиране и тимовете са съседи по-между си, като Дармщат 98 е на 13-та позиция, Хамбургер е на 10-то място, но с разлика от само една точка между тях.

Дармщат 98 и Хамбургер са напълно равностойни отбори. В последния кръг и двата отбора допуснаха поражение, имат регистрирани точно по 15 гола във вратите си и имат по само една победа у дома. Последната среща между тях се изигра преди повече от 20 години.

След добрия старт на сезона, новака Дармщат малко по-малко взе да губи форма и да се свлича в класирането. В този кръг футболистите на Дирк Шустер влизат след две поредни победи и ще търсят задължителен успех над Хамбургер.

За днес Шустер ще може да разчита на завърналия се в състава Ян Розентал, който със сигурност ще раздвижи малко играта. Другия халф Константин Рауш може би ще получи почивка, като неговото място ще заеме Тобиас Кемпе.

Хамбургер се представят стабилно при визитите си, като регистрираха три победи далеч от своя „Фолкспаркщадион“, докато у дома имат само един успех, което доста изнервя привържениците им. Именно поради тази причина обаче отбора е поставен с равни шансове за победа днес и ако Лабадия иска да успокой малко страстите у дома, то ще трябва да се опита да спечели нови три точки.

В защитата имат сериозни проблеми, където Емир Спахич се представя твърде посредствено и може би трябва да бъде сменен. Очаква се Свен Шиплок да получи титулярно място в атаката, тъй като се видя, че е нужно напред да има поне двама нападатели. Единствено контузен за предстоящото гостуване остава Албин Екдал.

Както казахме по-горе силите и на двата отбора за изравнени, а и такива са очакванията на букмейкърите, затова ще заложим на нискорезултатен мач и равенство.

Прогноза Дармщат 98 – Хановер: Равен и Под 2,5 гола @ 3.35 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации