9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Еквадор – Бразилия (02-септ-16)

Еквадор е домакин на Бразилия в среща от квалификациите за Световното първенство по футбол през 2018. За изминалите шест кръга от фазата Еквадор записа 13 точки и дели първото място с Уругвай, докато Бразилия са на едва шеста позиция от общо 10 отбора. Двубоя Еквадор – Бразилия е с начален час 00:00 часа на 02 септември 2016 година.

Еквадор демонстрираха добра игра в груповата фаза на Копа Америка, като се противопоставиха успешно и на Бразилия и на Перу, но силите им достигнаха едва до четвърт финалите, където бяха спрени от домакина САЩ.

Поглеждайки към квалификациите за Световното първенство 2018, Еквадор е един от отборите с най-големи шансове да получи билет за Русия. Отбора има цели четири точки повече от днешния си съперник, но за да си подсигури участие в турнира ще трябва да продължи със същата добра игра. В изминалия кръг Еквадор бяха надиграни тотално от Колумбия с 3-1, поради което ще трябва да търсят задължителен успех срещу Бразилия. Срещу Бразилия, в състава на Еквадор няма да видим бранителите Ераз и Айови, както и халфовете Мане, Ароя и Касарес, които са контузени.

Бразилия продължават с разочароващото си представяне. За последните шест мача отбора успя да запише само три победи, като няма никакъв изглед ситуацията да се промени. Все пак това е Бразилия и можем да очакваме всичко от тях, дори и директно класиране за Мондиала, тъй като има още доста мачове до края на квалификациите.

След като приключи с Копа Америка, старши треньора на Бразлия – Дунга бе сменен, а неговото място зае 38-годишният Еду. Срещу Еквадор, Еду няма да може да използва в игра централните защитници Паулиста и Луис, нападателя Хълк и халфът Луис Густаво. За сметка на това Неймар, Кутиньо и Габриел са в отлична форма и ще трябва да изнесат срещата на гърбовете си.

Под въпрос е дали футболистите на Еду са успели да го възприемат правилно, или по-скоро обратното. Твърде вероятно е Бразилия да подходят малко по дефанзивно, като целта ще им е да спечелят задължителна точка.

Футболни прогнози за Еквадор – Бразилия:

  • Равенство при 3.25 коефициент Efbet
  • Под 2,5 гола при 1.75 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации