12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Нюкасъл

Тотнъм - НюкасълТотнъм са на косъм от така желаното трето място, а и разликата им с втория във временното класиране Манчестър Сити не е непреодолима. Отбора записа за изминалите двадесет и пет мача от сезона 13 победи, 6 равенства и 6 загуби. За последните шест мача Тотнъм победиха с 0-1 Уест Бромич, записаха равенство с Норич 1-1, равенство с Манчестър Юнайтед, равенство с КПР, победа над Рединг и победа над Съндърланд с 1-2.

Има някаква умора в домакините, но това е съвсем нормално, като се има предвид как и други отбори от Топ 5 записаха няколко слаби резултата. Срещу Нюкасъл не смятам, че Андре Вияш Бояш ще има проблеми и лесно би трябвало да спечелят трите точки. Емануел Адебайор е вече на линия, след като отсъстваще за турнира на КАН, а както знаем, той е едно от основните действащи лица в отбора. Продължават обаче да липсват в игра голмайстора Дефоу, Кабул и Сандро, но и без тях Нюкасъл не са голяма пречка.

Нюкасъл са сериозно застрашени от изпадане, заемайки 15 позиция във временното класиране. Така и не успяха да влезнат в ритъм, макар че се събудиха последните два кръга и взеха шест точки. Последните им мачове във Висшата лига завършиха по следния начин: героична победа над Челси с 3-2, победа над Астън Вила с 1-2, загуба от Рединг с 2-1, равенство с Норич, загуба от Евертън с 1-2 и загуба от Арсенал със 7 на 3.

Гостуванията са една от най-слабите страни на Нюкасъл, като през настоящия сезон имат само една единствена победа далеч от дома. Още по-тежка става ситуацията и с липсващите Бен Арфа, Гослинг, Тейлър, Симпсън и Вучич. Единствената добра новина за Пардю е завърналия се от КАН – Тиоте.

Преди да изпаднат в криза, Нюкасъл записаха следните резултати срещу Тотнъм: Нюкасъл – Тотнъм 2 – 1, Тотнъм – Нюкасъл 5 – 0, Нюкасъл – Тотнъм 2 – 2, Нюкасъл – Тотнъм 1 – 1, Тотнъм – Нюкасъл 2 – 0 , Тотнъм – Нюкасъл 1 – 0, Нюкасъл – Тотнъм  2 – 1, Нюкасъл – Тотнъм 1 – 2, Тотнъм – Нюкасъл     1 – 4, Нюкасъл – Тотнъм 3 – 1. Тази събота обаче гостите нямат никакъв шанс и трета поред победа за тях е немислима!

Прогноза Тотнъм – Нюкасъл: Тотнъм при 1,66 Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации