9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Интер – Удинезе (23-04)

Първият двубой от 35-ия кръг на Серия „А“ е между отборите на Интер и Удинезе. Той ще се проведе в събота, 23 април, от 21;45 часа на стадион „Джузепе Меаца“ в Милано.

Съставът на Интер разочарова в миналия кръг, след като загуби визитата си на Дженоа и до голяма степен се прости с мечтите си да играе в Шампионска лига през следващия сезон. „Нерадзурите“ са на 4-о място с актив от 61 точки, със седем по-малко от третия Рома, който направи впечатляващ обрат над Торино и увеличи аванса си пред „синьо-черните“. След впечатляващата победа над Наполи с 2:0, възпитаниците на Роберто Манчини не се представиха на ниво и логично допуснаха поражение в Генуа. Така тимът продължи с незадоволителното си представяне като гост и има само един успех в последните осем срещи на чужд терен. Малкото спечелени точки навън през 2016 г. е и основната причина Интер да загуби мястото си в тройката и ще трябва да почака още един сезон, за да се завърне в Шампионска лига.

Все пак три точки срещу Удинезе ще ги оставят в борбата за Топ 3, но те ще се нуждаят от доста грешни стъпки на Рома, за да ги задминат в подреждането. У дома тимът на Манчини играе силно като има пет победи в последните шест домакинства и феновете на „нерадзурите“ очакват доброто им представяне на „Джузепе Меаца“ да продължи.

Удинезе се намира на 14-а позиция в таблицата с 38 спечелени точки, на осем над зоната на изпадащите. В миналия кръг воденият от Луиджи Де Канио тим записа много важен успех на стадио „Фриули“, побеждавайки Фиорентина с 2:1. С едва шестата си победа за сезона пред собствена публика Удинезе се отдалечи доста от опасната зона и ще пътува до Милано в добро настроение. Тимът от Удине обаче е сред най-слабите гости през тази година без нито една победа в общо осем гостувания. „Черно-белите“ са спечелили само три точки в тези мачове и ще бъде цяло чудо, ако постигнат успех срещу Интер в събота вечер.

Остава да видим дали победата над Фиорентина може да допринесе за по-добро представяне на тима като гост, но предвид първият мач срещу Интер този сезон това е малко вероятно. „Нерадзурите“ се наложиха с 4:0 през есента и ще се опитат да дублират успеха си, за да запазят минимални шансове за участие в Шампионска лига.

Прогноза Интер – Удинезе:  1 @ 1,50 коефициент в Sportingbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации