9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Каен – Марсилия, прогноза

Каен приема на своя „Мишел д’Орнано“ първенеца в Лига 1 – Олимпик Марсилия.

Несъмнено гостите от Олимпик Марсилия към настоящият момент са най-добрият отбор в Лига 1. Марсилия спечелиха шест поредни мача в първенството и едва ли настоящият им съперник Kaen ще успее да им прекъсне положителната серия. Отбора разполага с наистина добри играчи и сравнително широк състав, с които могат съвсем спокойно да са един от основните претенденти за спечелване на титлата в настоящия сезон. Нападателят Жиняк е в отлична форма, записвайки в сметката си осем гола за изминалите осем мача на Марсилия.

Новака в Лига 1 – Каен е в очаквано лошо състояние. Отбора успя да загуби всички три домакински мача, които изигра, като допусна изключително голям брой голове. Срещу Марсилия единственото, което ще опитат е да се затворят и да играят в защитна формация, целейки да не допуснат поредна загуба с огромна разлика. Едва ли обаче ще издържат да се пазят цели 90 минути, и с право са определени за аутсайдери в този мач.
Единственият възможен изход в тази среща несъмнено е победа за отбора на Марсилия, победа с поне два гола разлика. Каeн може и да не са толкова неспособен тим, но техните възможности ще видим срещу някой други отбори в Лигата.

Коефициента за победа на Марсилия в Efbet е 1,95. Изключително висок коефициент впредвид двата отбора, който излизат един срещу друг.

Прогноза Каен – Марсилия: Марсилия @ 1,95 (Efbet)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации