6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Прогноза: Казахстан – Полша (04-септ-16)

Отборите на Казахстан и Полша излизат един срещу друг в среща от квалификациите за Мондиал 2018. Двубоя е в неделя, 04 септември от 19:00 часа българско време. Казахстан и Полша попаднаха в група Е на квалификациите, където ще се съревновават с отборите на Румъния, Дания, Черна Гора и Армения. С оглед изброените съперници, Полша са един от фаворитите за спечелване на групата.

Казахстан са един доста посредствен отбор, който регистрира седем поражения за последните си десет мача в изминалите квалификации. Отбора успя да се справи единствено със съперници като Латвия и Исландия, но като цяло играта им е трагична.

У дома Казахстан са с четири загуби от последните пет мача и едно равенство с Латвия 0-0. Срещу Полша просто не виждам да имат някакъв шанс, особено след като поляците в момента са с един от най-добрите си състави за всички времена.

Полша демонстрираха много добра игра на изминалото Европейско първенство по футбол, като успяха да стигнат чак до 1/4 финалите, където загубиха напълно незаслужено от Португалия. В крайна сметка „дружина полска“ има само една загуба от последните си три квалификационни мача, като това бе срещата с Германия. Като гости и то срещу подобни съперници на Казахстран, Полша нямаха проблеми, като записаха 0-4 срещу Грузия и 0-7 срещу Гибралтар.

В състава на Полша играят футболисти от световна величина, като Роберт Левандовски и Гжегож Криховяк, които едва ли ще допуснат отбора им да не спечели пълен актив от точки на старта на квалификациите за Мондиал 2018.

Футболни прогнози за Казахстан – Полша:

  • Победа за Полша при 1.50 коефициент Efbet
  • Над 2,5 гола при 2,15 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации