9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Марсилия – Бордо (10.04.2016 22:00)

Марсилия и Бордо се изправят един срещу друг в мач от 33-ия кръг на „Лига 1“. Двубоят на „Стад Велодром“ е в неделя, 10 април, от 22:00 часа българско време.

Марсилия е в ужасяваща форма и няма успех в “ Лига 1″вече два месеца. Отборът е на 13-о място с актив от 39 точки и ще трябва да спечели Купата на Франция, където е на полуфинал срещу Сошо, ако иска да играе в Лига Европа през следващия сезон. След разгрома у дома с 2:5 от Рен преди паузата за международните срещи, Марсилия си тръгна с празни ръце от визитата на Бастия, отстъпвайки с 1:2. Представянето им пред собствена публика пък е още по-трагично. За последно Марсилия спечели на собствен терен в първенството именно срещу Бастия – на 13 септември 2015 година. Оттогава тимът записа девет равенства и четири загуби, което го нареждат сред най-слабите домакини във френския елит. Наставникът на тима Мичел трябва да направи цяло чудо, за да преобрази отбора, ако иска да се върне на победния път на „Велодром“ след повече от шест месеца.

Бордо също не е в най-добрата си форма и има три точки повече от предстоящия си съперник и заема 12-о място. В миналия кръг тимът сложи край на серията си от пет мача без победа в лигата, след като си тръгна с трите точки при гостуването си на втория Монако. При победна серия до края на сезона „жерондинците“ може да намерят място в Лига Европа, но може би за това ще трябва да спечелят всичките си оставащи двубои. Все пак тимът със сигурност ще се опита да запише втори последователен успех, тъй като гостува на един от най-слабите отбори в първенството що се отнася до представянето им у дома. Преди успеха над Монако обаче Бордо бе унизен от Тулуза (0:4) и Реймс (1:4), така че и тяхното представяне навън не е добро и ще трябва да покажат, че триумфът им на „Стад Луи II“ не е бил случайност.

През първия полусезон двата отбора не излъчиха победител след равенство 1:1. Миналия сезон на „Велодром“ Марсилия спечели с 3:1, а в четири от последните им пет мача се е стигало до размяна на голове. Поради слабата форма и на двата отбора в последно време очаквам отново попадения в двете врати, тъй като са редки случаите, когато тези два отбора успяват да запишат суха мрежа.

Прогноза Марсилия – Бордо: Гол/Гол @ 1.80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации