7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Милан – Наполи

След две поредни победи Милан отново разочароваха своите привърженици, като в изминалия шести кръг загубиха от Дженоа с 1-0 като гости. Росонерите показаха изключително слаба игра, без почти сериозно да застрашат своя опонент. Играха и с човек по-малко през второто полувреме, но това не може да се приеме за извинение, липсата на поне един гол от тяхна страна.

Като цяло Милан продължават да играят добре най-вече у дома, където все още са непобедени от началото на кампанията и логично е тази неделя да се опитат с всички сили да спечелят дербито срещу Наполи.

Централния защитник Алесио Романьоли е наказан и пропуска срещата, а контузени остават Игнацио Абате, Нианг, Менес и Мексес, но последните трима нямат и една минута от началото на сезона. Очаква се Марио Балотели да е на линия, макар че през седмицата медиите отразиха, че нападателя е получил контузия по време на тренировка.

Наполи записаха втората си победа в предходния кръг, когато триумфираха над шампиона Ювентус с 2-1 у дома. Отбора наистина се представи блестящо, макар и съперника им да не бе с всичките си основни играчи. След победата над Ювентус, Наполи спечелиха и в Лига Европа, където надиграха Легия Варшава като гости с 0-2. В Серия А отбора продължава да няма успехи далеч от своя „Сан Паоло“ и подобно на Милан успява най-вече в домакинските си мачове.

Милан и Наполи се представят по сравнително идентичен начин до момента, и не е изненада, че са съседи във временното класиране с равен брой точки. В Милано, домакините ще се възползват максимално от предимството си и няма начин да оставят суха вратата на Хосе Рейна. Когато играят тази два отбора, традиционно печели домакина. Така се случи в последните три срещи между тях, днес очаквам традицията да се запази!

Прогноза Милан – Наполи: Милан @ 3,00 коефициент

04 октомври, 21:45 часа

стадион „Джузепе Меаца“

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации