8.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Наполи – Болоня (17-септ-16)

Наполи и Болоня се изправят един срещу друг в двубой от четвъртия кръг на Серия „А“. Мачът е на 17 септември, събота, от 21:45 часа на „Стадио Сан Паоло“ в Неапол.

Домакините се радват на отличен старт на сезона, а напускането на Гонсало Игуаин явно не им се отразява въобще. Основна заслуга за това има новото попълнение Аркадуиш Милик, който ниже гол след гол след трансфера си на „Сан Паоло“ от Аякс. През седмицата Наполи стартира с успех участието си в Шампионска лига, а Милик вкара два гола за победата с 2:1 в Киев над Динамо. Така полският национал вече има четири гола в четири мача за неаполитанци.

В Серия „А“ Наполи е на второ място и отново преследва шампиона Ювентус. Тимът на Маурицио Сари направи равен като гост на Пескара в първия кръг, но след това победи Милан и Палермо  и сега ще се опита да запише трети пореден успех в първенството.

Болоня стартира сезона по приличен начин с две победи и една загуба. Тимът разчита на домакинските си мачове, в които надигра кротоне (1:0) и Каляри (2:1). Далеч от дома обаче Болоня претърпя разгромна загуба – с 1:5 от вдъхновения Торино.

В последните си осем мача като гост в първенството отборът от „Стадио Ренато Дал’Ара“ има четири равенства и четири поражения. Седемкратният шампион на Италия подобри значително представянето си под ръководството на Роберто Донадони, но той яво още има много работа най-вече щом става въпрос за гостувания.

Болоня се подсили във всяка една линия през лятото, а в същото време не се раздели с основни футболисти, така че очаквам от тях добри изяви през сезона, но в предстоящия мач надали ще имат сили да направят нещо.

През миналия сезон Наполи разби своя съперник с 6:0 на „Сан Паоло“. Болоня не е вкарвал гол в две поредни гостувания в Неапол, но пък у дома се справя добре срещу неаполитанци с победа и равен в последните два мача. Наполи имаше тежко пътуване до Киев, но очаквам да са в добра форма и да регистрират пореден успех в Серия „А“, който да ги изкачи на върха поне за няколко часа.

ПРОГНОЗА: ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ НАПОЛИ @ 1.65 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации