15.4 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Нигерия – Бурунди 22/06 (КАН)

Когато става на въпрос за финалите на Купата на Африканските нации, от край време Нигерия е сред най-обсъжданите тимове.

Вече дълги години тази страна произвежда футболни таланти, които пласира на най-високо ниво в европейския футбол, а това нейно съперничество с Бурунди идва точно 25 години и ден по-късно от онази феноменална победа срещу нашите национали на прословутото Световно през 94-а.

Нигерия разчита страшно много на силовата си игра и на физическото си превъзходство и точно това ще се окаже в основата на развръзката на целия двубой. Тимът на „орлите“ ще окупира средата на терена, където Ндиди ще изнесе истински футболен рецитал, а останалото ще е много по-лесна задача.

Бурунди е сред най-слабите отбори в заключителната фаза на надпреварата и много трудно в една такава тежка компания ще намери вдъхновение за направата на нещо голямо.

Още от първия мач казаното дотук и най-вече това в предишното изречение ще се потвърди и ще се стигне до най-резонната развръзка – разгромна победа за „орлите“.

Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 2.30 Betano

FT: 1-0 (губи)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации