9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Норвегия – Германия (04-септ-16)

Отборите на Норвегия и Германия играят днес в мач от квалификациите за Световното първенство в Русия 2018. Норвегия и Германия попаднаха в група „С“, където ще се състезават заедно с отборите на Чехия, Северна Ирландия, Сан Марино и Азербайджан. Срещата на стадион „Улеваал“ в Осло е с начален час 21:45.

Германия традиционно са печелели мястото си на световни първенства без особени проблеми, което се очаква да се случи и този път. Бундестима трябваше да е големия фаворит в този мач, но интересно коефициента им за победа е сравнително висок – от 1,45 до 1,50. Възможно е това да се дължи на последните новини около състава на Йоаким Льов, свързани с отсъствието на нападателя Кевин Фоланд, който е със счупен пръст на дясната си ръка. Заедно с него аут остават бранителя Емре Джан, който е контузен и полузащитникът Юлиан Дракслер оплакващ се от летен вирус.

Големия коефициент за победа на Германия може да се дължи и на обстоятелството, че с оглед леката група, в която са попаднали ще им даде възможност да не играят на 100% и дори да изпускат точки, както се случи и по време на Евро 2016.

Йоаким Льов е добър стратег и макар да се провали на изминалото европейско, той продължава да държи доверието върху себе си и ще се опита да върне славата на Германия. Льов разполага с много добри играчи, притежаващи потенциал да печелят мачове срещу всякакви съперници.

Дори и като домакини, Норвегия имат много малки шансове да спечелят нещо срещу немската машина, а от друга страна Германия едва ли ще си позволят да стартират квалификациите със загуба.

Прогноза: -1.5 АХ Германия @ 2,10 коефициент Efbet

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации