7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Румъния – Испания (27.03.2016)

Испания гостува на Румъния в приятелска среща, част от подготовката на двата отбора за Евро 2016. Двубоят е в неделя, 27 март, от 21:45 наше време на стадион “Клуж Арена.

Румъния демонстрира много добра игра в квалификациите за Европейското първенство, докато всички сме добре запознати с класата на испанския национален отбор, така че ни очаква един много оспорван мач в Клуж-Напока.

Северните ни съседи победиха Литва с 1:0 в първата си контрола преди няколко дни и регистрираха 16-и пореден мач без загуба. За последно те бяха от губещата страна през юни 2014 година, когато бяха надиграни от Алжир с 2:1. Преди няколко месеца Румъния направи 2:2 като гост на Италия, което е още едно доказателство за добрата им форма напоследък.

На Евро 2016 Румъния ще мери сили с отборите на Франция, Швейцария и Албания в груповата фаза и среща с Испания ще им покаже до голяма степен могат ли да направят нещо повече от това да преминат групата. Преди да победи Литва с минимален резултат, Румъния направи две равенства на собствен терен – срещу Финландия (1:1) и Гърция (0:0). В 13 поредни срещи румънците нямат поражение у дома и ще се опитат да продължат тази серия. През септември 2013 г. Турция ги надви с 2:0 в световна квалификация и от тогава Румъния записа седем победи и шест равенства пред своите фенове.

Испания завърши наравно с Италия 1:1 в първия си приятелски мач през тази година. На „Стадио Фриули“ в Удине възпитаниците на Висенте Дел Боске изоставаха в резултата, но с попадение на Ариц Адуриц избегнаха поражението. Попадението на нападателя на Атлетик Билбао доказа защо той бе предпочетен в състава пред Диего Коста например. На 35 години, Адуриц прави невероятен сезон и е сред фаворитите да води атаката на Испания и на Евро 2016.

В двубоя в Клуж е много вероятно селекционерът на гостите Дел Боске да даде шанс на някои от резервите като Нолито или Марио Гаспар например, които се представят много силно в клубните си отбори. Педро пък не взе участие в двубоя с Италия, така че също може да попадне сред титулярите в неделя вечер. Давид Де Хеа пък може да отстъпи мястото си на вратата на Икер Касияс.

Испания разполага с по-класните футболисти, които доста години вече защитават националната фланелка, с изключение на двама-трима играчи с по-малък опит на международно ниво. Въпреки добрата игра в защита на Румъния, смятам, че „Ла Фурия“ ще запише първия си успех през 2016 г. като по-рисковите играчи може и да потърсят успех на гостите с минимален резултат.

Прогноза: 2 @ 1,65 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации