6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Суонзи – Арсенал (06-01-13)


СУОНЗИ – АРСЕНАЛ

Фа КЪП
06 януари 2013
15:30 часа
Efbet

Арсенал

Тази неделя (06-01-2013) от 15:30 часа в среща от турнира Фа Къп в Англия, отборите състезаващи се във Висшата лига Суонзи и Арсенал излизат един срещу друг в третия кръг на надпреварата.

Суонзи се справят похвално добре към настоящия момент, определено остават и през следващия сезон в елитната Висша лига, тъй като играят прекрасен футбол и демонстрираха сериозно израстване. Брендън Роджърс определено не беше правилния ръководител, и смяната му изигра до голяма рола положителния прогрес в Суонзи, като се вижда и какво се случва под ръководството му на новия клуб. Новото лице в клуба Майкъл Лаудруп ръководи добре „лебедите“ като доказателство за това е деветата позиция във Висшата лига.

Арсенал са един от изключително опасните тимове в английската висша лига. Играят забележителни мачове, като последния такъв е точно преди Нова година, където надиграха Нюкасъл в един истински голов спекаткъл завършил при резултат 7-3. Впечатление прави отворения футбол, който практикуват момчетата на Арсен Венгер, като единственото им слабо място това е защитата, която пуска  прекалено много голове.

Последните две срещи между Суонзи и Арсенал завършиха с победа на Суонзи – веднъж тук на стадион Либърти и веднъж на Емирейтс. Букмейкърите дават почти равен шанс за победа и на двата отбора, като доста подценяват Арсенал, което не ми се струва реално!

ПРОГНОЗА: АРСЕНАЛ ПРИ 2,20 КОЕФИЦИЕНТ В Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации