10.6 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Тотнъм – Съндърланд

Тотнъм ще се опитат да запазят четвъртата си позиция в лигата изправяйки се пред застрашения от изпадане тим на Съндърланд.

Двубоя от 22-ия кръг в Премиершип е насрочен за събота (16 януари) от 14:45 часа българско време.

Тотнъм имаха тежка седмица. Отбора не успя на два пъти да победи Лестър, веднъж в среща от турнира за Фа Къп, а после и в изнесения през седмицата 21-ви кръг от лигата. С последната загуба Тотнъм са вече три поредни срещи без победа във всички турнири, но пък все още успяват да се задържат 4-та  позиция във Висшата лига, макар че плътно зад тях настъпват отборите на Уест Хям и Манчестър Юнайтед, а намиращия се на трето място Манчестър Сити успя да успя да дръпне с четири точки.

Тази събота ще трябва да търсят задължителна победа на своя „Уайт Харт Лейн“, или със сигурност ще отстъпят мястото си в подреждането.

Старши треньора Маурисио Почетино няма сериозни кадрови проблеми и всичко освен победата ще бъде сериозен упрек към него и футболистите му. Срещу Съндърланд, Почетино няма да може да използва само камерунския нападател Клинтън Н’Жие, както и халфовете Райън Мейсън и Алекс Притчърд.

След серията от негативни резултати, Съндърланд сякаш се събудиха и успяха да запишат две поредни победи. И двете победи дойдоха от отбори в дъното на таблицата, но все пак са победи и донесоха на „черните котки“ цели шест точки. Първо отбора се наложи над Астън Вила, а в изминалия кръг след зрелищен двубой, с резултат 2-4 победиха Суонзи като гости. С хеттрик при последната им победа се отличи Джърмейн Дефо, с което ентусиазма в отбора видимо се покачи.

Дори и след последните две победи, Съндърланд все още се намират в опасната  зона, но реално спасението е само на няколко точки и е напълно постижимо.

Тотнъм и Съндърланд се познават много добре, а историята на срещите по-между им показва тотално надмощие на „шпорите“ за последните пет години, които печелят в осем от изиграните единадесет срещи.

Основния проблем на Съндърланд остава защитата, която допуска твърде много голове и дори да играят сравнително добре в атака, то разликата не може да бъде компенсирана. Въпреки това нямаме съмнение, че Съндърланд ще играят отворен футбол и поне веднъж ще успеят да отбележат в мрежата на съперника си.

Прогноза Тотнъм – Съндърланд: Гол/Гол @ 1,85 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации