6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Торино Прогноза (05-12-2020)

Прогноза за Ювентус - Торино

ФК Ювентус лого
Ювентус
05 дек 2020
Серия А, Италия
торино
Торино

Ювентус приема Торино в среща от 10-тия кръг на Серия А. Двубоя е от 19:00 часа наше време и ще се предава пряко в сайта на Betano. За победа на домакините коефициента е 1.45, а за успех на гостите можете да заложите на 7.50 коефициент в efbet.

Този мач се явява първи градски сблъсък, а последния изигран тук излъчи като победител „старата госпожа“ при резултат 4-1. „Биковете“ не могат да се похвалят с много постижения срещу Ювентус, след като имат само един успех през последните две десетилетия.

Юве се движи добре в Шампионска лига, дали ще е първи, ще разберем след мача срещу Барса в Испания, където трябва да победи с поне два гола разлика. В Серия А обаче „зебрите“ се изложиха срещу Беневенто, с което допуснаха Милан да поведе класирането с шест точки аванс.

Торино е в последната тройка, със само шест точки в актива си, но все още е твърде рано за изводи дали ще се спасят или изпаднат от елита. Основната грижа на гостите е слабата защита, която допуска твърде често или общо 22 гола за изминалите 9 кръга. В последния кръг, срещу Сампдория, взеха една точка, но допуснаха пълен обрат в мача, след като водеха през първото полувреме.

Ювентус – Торино изобщо не е труден за прогнозиране мач, а коефициента за 1-ца излгежда доста висок. Ювентус трудно ще сгреши у дома, нищо, че програмата им е по-натоварена, дори смятам, че ще победят на нула!

Прогноза: Ювентус без допуснат гол @ 2.20
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации