13.7 C
Ню Йорк
събота, май 4, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогнози от Купата на африканските нации 2021

Мавритания – Мароко

Страшно важно съперничество за домакините, които изостанаха в групата, а квалификациите са близо до завършек. Мавритания има как да се озове на второто място и да се озове в заключителната фаза на турнира за купата на континента.

Мароко има много по-силно футболисти в редиците си, като те инкасираха само гол в изминалите 4 мача. Все пак мавританците ще имат шанс да се разпишат и да сътворят супер мач. Мароко има голяма класа в нападение, така че реализирането на голове в сблъсъка ще е резонно.

Прогноза: Над 1,5 гола @ 1.61

Кабо Верде – Камерун

Страшно малко са попаденията в двубоите на Кабо Верде. Този тим е на дъното в групата си и като нищо ще се озове в коренно различна позиция към края на това съперничество.

Кабо Верде рядко вкарва голове и това не е от вчера, а Камерун няма да има на разположение някои от топ футболистите си за този сблъсък.

Трудно ще има изразено преимущество за някой от участниците в този сблъсък, така че под 2.5 е повече от резонна прогноза, като коефициентите за такава развръзка са супер.

Прогноза: Под 2,5 @ 1.57

Бурунди – Централна Африка

Мястото към което тези тимове поглеждат със сигурност е второто. Има само два оставащи кръга до завършека на групата като вече не е възможно за който и да било от тях да се озове на първото място.

В мачовете с участието на Бурунди головете падат и то в изобилие. Рядкост са случаите, в които да има под 1.5 гола, а коефициентите за противоположната развръзка в мача с Централна Африка са много сериозни.

Опонентът все още е в играта за второто място, а хиксът ще е голям удар и за двата тима, така че те ще разрешат спора си с вкарването на много голове в този мач.

Прогноза: Над 1,5 гола @ 1.53

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации