13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Зенит – Базел

Зенит - БазелЗенит, е изправен пред угрозата да отпадне от турнира на много ранен етап, което едва ли би се харесало на амбициозните собственици на отбора, чието нескрито желание, е да спечелят турнира и за целта инвестираха 100 милиона евро за привличането на Хълк и Витсел.

В същия момент Базел продължава да изумява Европа с постоянното си присъствие в евротурнирите. Преди да се изправят срещу коравия отбор на Зенит, швейцарците успяха да се измъкнат от тежката компания на Спортинг, Генк и Видеотон в групите и след това да елиминират украинския Днепър.

Безспорно швейцарците успяха да изпълнят по-голяма част от задачата си още в първия двубой и сега ще имат възможността спокойно да изчакат шанса си, но за целта не трябва да допуснат гол през първите минути на двубоя, което би дало криле на домакините и би усложнило до голяма степен задачата на гостите, докато футболистите на Спалети нямат друг вариант пред себе си, освен да атакуват от самото начало и да търсят бърз гол, който ще им вдъхне допълнителна увереност и вяра, че могат да отстранят съперника си.

Разликата в  класите, е очевидна и затова мисля, че домакините имат сериозни шансове да продължат в следващия етап от турнира. Не смятам, че наваксването на пасив от два гола, е невъзможна задача за футболистите на Лучано Спалети. Особено като имаме предвид, че ще играят на свой терен пред собствена публика, то мисията на Зенит в никакъв случай не изглежда невъзможна. За сравнение ще дам двубоя между Барселона и Милан, който завърши с категорична победа за каталунците с 4-0, които също загубиха първия двубой с 2-0. Така, че в никакъв случай не трябва да отписваме Зенит, преди да са ни показали пълните си възможности. Затова аз смятам да им се доверя и прогнозирам, че домакините ще победят съперника си и ще се класират за следващия етап от турнира.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации