13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ПСВ и Атлетико Мадрид ще поделят точките

Във вторник вечер /13 септември / от 21:45ч. на „Филипс стийдиъм“ холандския шампион ПСВ посреща испанския Атлетико Мадрид в първи мач от група Д на Шампионска лига. Двата състава попаднаха в една група заедно с отборите на Байерн Мюнхен и Ростов. И ако приемем че едно от двете места за по нататъщно класиране е резервирано за „баварския“ колос то предстоящия сблъсък ще даде отговор на въпроса кой измежду тези два отбора ще  има по – високи шансове за класиране в следващата фаза на надпреварата. Двата тима се изправиха един срещу друг преди повече от 6 месеца, като това се случи в осминафиналите на турнира през миналия сезон. Тогава след две нулеви равенства, „дюшекчиите“ от Мадрид се оказаха по – съобразителни при дузпите и продължиха напред. През 2008 двата отбора отново попаднеха в една група в Шампионската лига, като тогава мадридския отбор спечели и двата мача с 2:1 у дома и 3:0 като гост. Така съвсем резонно Атлетико Мадрид е считан за фаворит с коефициент за техен успех от 1,85, победа за домакините от Айндховен е определяна на 5,00,  а варианта двата състава да не се победят е със ставка от 3,50.

ПСВ нареди четири победи и едно равенство в холандската Ередивизи, но това им отрежда към момента 2 – то място в класирането със събрани 13 точки. В последния шампионатен мач през изминалия уикенд „филипсите“ бяха безмилостни при визитата си на НЕК Ниймеген и го сразиха с 4:0. Прави впечатление силна игра на тима в отбрана, която за пет мача от началото на сезона е допуснала само едно попадение. Треньорът Филип Коку обаче освен силната защитна мощ притежава такава и в предни позиции, където триото Люк де Йонг, Гастон Перейро и Лусиано Нарсинг играе доста силно. Холандският наставник на ПСВ няма проблеми с контузени или наказани играчи и ще използва най – доброто с което разполага за този двубой.

Атлетико Мадрид игра финал в Шампионска лига през миналия сезон, който бе втори за последните три сезона. В състава на Диего Симеоне все още мечтаят за спечелване на купата, като е ясно че и тази кампания „дюшекчиите“ ще са фактор в турнира. Мадритският отбор започна трудно новия шампионат в Примера дивисион като след две равенства в първите два кръга, през изминалия уикенд най – после Атлетико Мадрид успя да грабне и трите точки – успех над Селта Виго с 4:0 като гост. Звездата ни отбора Антоан Гризман се развихри и напомни за най – добрите си игри, а със силно представяне в този мач се отчетоха и  Кевин Гамейро, Анхел Кореа и  Саул Нигес. Всички футболисти на Диего Симеоне ще са на линя за този първи мач в Шампионска лига, като той няма проблеми с контузени или наказани играчи за срещата с ПСВ.

Прогноза ПСВ – Атлетико: равен @ 3,50 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации